Cautare

318 de rezultate pentru "world vision" (3.95 secunde)
De la el am aflat ca la Cape Town se va desfasura anul viitor World Psychiatric Association - International Congress - Psychiatry Integrative Care for the Community.
In cadrul WPA - World Psychiatric Asssociation ce se desfasoara zilele acestea la Palatul Parlamentului, la standul firmei Servier Pharma (amenajat foarte frumos, cu un pom al vietii sugestiv creat din lemn), gasiti noutati in domeniu:
Rata criminalitatii in aceasta zona este similara cu cea inregistrata intr-un parc Disney World, aproape 0. Se estimeaza ca in lume exista circa 1 miliard de vite.
De asemenea detine JW Marriott Grand Hotel, cu contract de management pentru 402 camere, 3 restaurante, cafenea, sali de evenimente concepute la standarde internationale de inalta clasa, cat si Clubul World Class Health Academy, tot cu contract de management.
O consider inca relevanta si mi-o asum. Este vorba despre acest eveniment http://www2.rosa.ro/index.php/ro/noutati-rosa/evenimente/1162-s-au-deschis-inscrierile-la-conferinta-lights-of-the-world-bucuresti-30-octombrie-1-noiembrie-2015
Mafia medicamentelor domina lumea / ampress.ro In volumul sau World Without Cancer, autorul american Edward Griffin descrie adevarul despre o descoperire mai veche, ascunsa cu grija de marele public, si anume proprietatile curative ale vitaminei B17, numita si laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter, conform Agerpres Este un fapt demonstrat:
Travel Is My Life And The World Is My Home! De cand m-am urcat pe tocuri si mi-am luat rucsacu-n spate, proiectul #CrisJourneys a adunat multe amintiri frumoase si experiente interesante.
Performanta cursantilor va fi atestata ca record mondial de specialistii Guinness World Records. In acest sens, un reprezentant GWR va fi prezent pe Arena Nationala, in ziua evenimentului.
Cursul-record se va desfasura la sfarsitul lunii mai, data exacta depinzand de prezenta reprezentantilor Guinness World Records (GWR), care vor fi prezenti pe Arena Nationala pentru a atesta recordul.
(James Scot) Ziua Internationala de constientizare a autismului (World Autism Awareness Day) este marcata anual la nivel mondial pe data de 2 aprilie, cu scopul de a dinamiza eforturile mondiale de promovare a unei mai bune intelegeri a autismului si de a creste nivelul de informare a publicului larg privind nevoile speciale ale persoanelor cu autism si ale familiilor acestora.
Este pentru prima data cand participam aici si e bine ca sunt foarte multi producatori si ca ne facem astfel cunoscuti, ne-a spus Lorenzo Cerasa, directorul comercial al firmei PV World Company.
Ziua mondiala a psoriazisului (World Psoriasis Day) se marcheaza in fiecare an la 29 octombrie. Este o zi dedicata persoanelor care sunt afectate de psoriazis si/sau de artrita psoriazica.
Magazine&World Report nominalizeaza DASH pentru titlul de cel mai bun regim alimentar, conceput pentru a combate hipertensiunea arteriala. DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) se bazeaza pe reducerea consumului de grasimi si sare in favoarea legumelor si fructelor.
Conferinta Natiunilor Unite asupra mediului inconjurator de la Rio de Janeiro a adoptat, la 22 decembrie 1992, hotararea prin care ziua de 22 martie devenea Ziua mondiala a apei (World Water Day) (rezolutia 47/193).
Absolut tot ce a prins la public in acesti ani este mentinut in agenda estivala 2017, cum ar fi, de exemplu ofertele speciale, Kids Tuesday, Saturday Sensations, sedintele de fitness impreuna cu World Class, Spuma Party, grill-ul autentic romanesc si multe altele.
Le Diner en Blanc - Around the world Le Diner en Blanc - Bucharest CONCEPT Le Diner en Blanc reprezinta cel mai exclusivist picnic din lume, organizat intr-o locatie secreta, pana in ultimul moment!
Conform protocoalelor nationale si internationale, tratamentul se va realiza cu ajutorul aparatului GAMMA FINDER WOM WORLD OF MEDICINE, care ajuta la identificarea ganglionilor santinela, oferind solutie medicala in timp real (in timpul interventiei).
a castigat de cinci ori titlul Romania's Leading Hotel (2007-2009, 2013 si 2015), iar in 2014 a fost recunoscut drept Romania's Leading Business Hotel in cadrul decernarilor World Travel Awards.
Vitamin Well doesn't do auditions Asemenea lui Zlatan, Vitamin Well doesn't do auditions and is here to rock your world from the first sip.
Cafeaua nu da dependenta Cu multi ani in urma, World Health Organization a declarat: - Nu exista dovezi conform carora consumul de cofeina ar putea fi comparat cu abuzul de droguri.
google-analytics.com